gesloten in vier muren.
zoveel gedachten gesloten in een kamer.
hoe lang gaat dit nog duren?
ik ben bang de ruimte is te klein.
ik probeer te ontsnappen.
ik wil hier niet zijn.
maar ik zit opgesloten in gedachten.
dus breng me de sleutel ik kan niet...
langer wachten