Godzijdank, het is er van gekomen
Heb je zomaar mee gesleurd
Naar mijn diepste dromen
Alle wensen ingekleurd
Zal je niet vertellen
Over hoe het ging of gaat
Maar kan je wel vertellen
Dat de fantasie volstaat
Alleen het beetje klotsen
Van het stuimig waterbed
Heeft de poes tot kotsen
en braken aangezet
Maar ze kwam te laat
Mijn slaapdroom wel verstoord
Maar het was allang gebeurd
De bron was alreeds aangeboord