Aiii Aiii ik word gekker
Waaaah wat de fock nou weer
Ik zie hier sterretjes overal
Kuch kuch ik ben vet ziekjes
Het stinkt hier naar onzin
Ik ben helemaal geflipt nou
Met merknamen volgetattoeƫerd
Ik weet niet meer wat ik doe
Waar gaat dit gedicht heen
Heel anders dan normaliter
Normaal is het al heel vreemd
Totaal geen lijn in te vinden
Ik raak mijn onevenwicht kwijt