Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
gek
verklaring onverklaarbaar.
diep vanbinnen schreeuw ik.
maar vanbuiten onverstaanbaar.
hulp ik alles wat ik wil.
maar omdat niemand het hoort.
sta ik al tijden stil.
ik wil lopen een eindeloze weg.
maar ik vind steeds die opstakels.
opstakels vol met peg.
ik stoot mijn hoofd elke keer.
ik val telkens.
en opstaan wil ik niet meer.
ik ben alles ongelooflijk zat.
wil niet meer verder.
heb ik mijn straf dan nooit gehad.
ik ben bang voor dit leven.
altijd maar moeten nemen.
te gestoord om te geven.
zwak dat ben ik...
kon ik maar zelf ademen.
zuurstof word voorgeschoten.
omdat ik anders stik.
altijd maar afhankelijk.
kon ik maar lopen eeuwig lopen.
maar die weg is ontoegankelijk...
Reacties op dit gedicht
Am92 vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
leilei
:
Zaterdag, mei 03, 2008 18:14
je bent niet zwak je bent niet kleine dat maak je je zelf sta op en vecht er tegen dan zul je echt zien dat je sterker bent dan dat je zelf denkt houd je zelf niet klein maar sta op
RoosjeW
:
Donderdag, april 17, 2008 17:37
............heel erg mooi
Over dit gedicht
Auteur:
Am92
Gecontroleerd door:
Marina
Gepubliceerd op:
17 april 2008
Thema's:
[IK]