Pesten is niet cool,
Je maakt van iemand ander zijn leven een beestenboel,
Pesten is niet goed,
Vooral als jij als lezer dit doet,
Pesten voelt niet cool,
De ander maakt van jouw leven een beestenboel,
Pesten voelt niet goed,
Vooral als de pester dit nu leest en het nog steeds doet.
Pesten is erg,
De 1 staat beneden en de ander boven de berg,
Natuurlijk de pester boven,
En de gepeste kan zijn leven wel stoven,
Natuurlijk de gepeste beneden,
Na te denken wat de pesters deden,
Hou op met pesten!
Je kunt de ander ermee kwetsen!!