2 hele lieve mensen.
2 hele lieve mensen,
heb ik mogen leren kennen.
Op een hele rare manier,
kwam ik hier.
Jalta een vriendin van een vriend,
dat was jullie pleegkind.
Haar kwamen we dan ook ophalen,
om dan een jointje te halen.
Jullie vonden dat niet goed,
want ze was iedere dag stoond.
Jullie hadden het beste met haar voor,
en dat vond ik zo mooi.
Dat ik onbewust ging veranderen,
omdat jullie opeens zo bijzonder voor me waren.
Wou samen met jullie Jalta helpen,
maar zij koos ervoor om zo door te blijven leven.
Het doet me nog steeds zeer,
om haar dan weer zo te zien.
Ik weet dat Jalta nog steeds in jullie hart zit,
ook al zeggen jullie soms dat het jullie niks meer doet.
Ze heeft jullie allemaal pijn gedaan,
en dat kan ik niet ongedaan maken.
maar ik beloof dat ik er altijd voor jullie zou zijn,
in geluk, verdriet, plezier en pijn sta ik aan jullie zij.