Eenzaam en verloren,
totaal in de put.
Nutteloos geboren,
leven heeft geen nut.
Ik wil een nieuw begin,
maar wie kan mij dat geven.
Het heeft totaal geen zin,
ik wil een ander leven.
Toekomstbeeld voor ogen,
stikdonker en steenkoud.
Ze hebben me bedrogen,
niemand die van me houdt.
Wens een nieuw leven,
helemaal van mij.
Waarin alles is vergeven,
en iedereen weer blij.
Waar de vogels fluiten,
en de lente gloeit.
Nieuwe vriendschap sluiten,
zodat nieuw leven bloeit.
Dat is wat ik bemin,
dus wens ik voor heel even.
Een nieuw begin,
een ander leven.