Ringen.
Wat betekent nu een ring om je vinger?
Vriendschap, verloving, getrouwd zijn?
Rechts of linksdragend,
ook dit heeft voor iedereen
een andere betekenis.
Vaak let ik er op bij mannen, waarom?
Is dit een tik van mezelf of
ook van een ander?
Maar het belangrijkste is:
'Heb er zelf een goed gevoel bij'