Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
blind
mn handen tasten in de duister
langs de want langs de kasten langs de deur
zo dat ik na buiten kan lopend met mn hond aan de lijn
ik weet de weg wel maar toch moet hij mee
zittend op een bankje in het park
wachtend tot jij weer zou komen zo dat ik met mn vingers
je gezicht kan herkennen elke dag weer het selfte
ik hoef teminste geen kleur te bekennen
maar het is ondraagelijk naar school te moeten
naar die kinderen die niet weten
hoe het is om niet te kunnen zien
lopend door het gebouw lopend langs die kinderen die maar
blijfen zeggen hey blinde of daar heb je die achterlijke
ook weer ben ik dan zo anders
ik mag dan blind wezen maar ik ben niet doof
ik begrijp ze heel goed
maar het maakt meniet uit elke dag weer het selfte te
moeten doen en horen
ik ben wie ik ben en niemand neemt me dat af
( sorry voor de spelings fouten )
xxx predence xxx
Reacties op dit gedicht
predence vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
LiitleGiirl
:
Woensdag, juli 30, 2008 13:52
Mooi
Meisjee:D:D
MaarJe lult veel over mij:@
predence
:
Woensdag, mei 21, 2008 10:26
Mooi meis(L)
Superr delux:D:D
DOeiidOeii hvjOuw
]
xx kelsey
Over dit gedicht
Auteur:
predence
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
18 april 2008
Thema's:
[IK]
[Angst]
[Pesten]