Benauwd gekregen en weggevlucht uit de klas
Ren naar beneden, pak snel mijn jas
Wil naar buiten, vrij zijn om te huilen
Waar ik voor mijn tranen niet hoef te schuilen
Zittend op een bankje te staren naar het gebouw
Waar ik al 5 jaar verwoed een toekomst opbouw
Alleen herken ik deze school nu niet meer
Bekijk hem alsof ik ‘em zie voor de eerste keer
Een groep leerlingen slentert rustig voorbij
Ze lachen, roepen en zwaaien naar mij
Ik deins achteruit, ze lijken me te kennen
Draai me snel om en begin dan te rennen
Weg uit het wereldje waar ik niet in hoor
Mijn tranen verblinden me, maar ik ren door
Eenmaal kijk ik achterom, als een vluchteling
‘t Leven van m’n dromen, niet bestaande herinnering