's avonds vlak voor het slapen gaan,
dan denk ik na, en voel ik de tranen in mijn ogen staan
ovderdag ben ik met vrienden en wil ik niet huilen
ookal weet ik dat het veilig is,
en ik bij ze kan schuilen
afleiding zoek ik genoeg, en voel me zelfs echt even blij
Maar in de les,als ik alleen ben en 'snachts
op die momenten gaat het niet goed met mij
ik voel me alleen, denk aan hoe het was,
denk aan hoe het word,
ik weet niks, alleen als het aan mij ligt
was het allemaal veel te kort,
Miste hem al in de weekenden, maar nu al helemaal
we hebben helemaal geen contact, zelfs niet non-verbaal
waar ik zo gelukkig van werd, ben ik kwijt,
kwijt, voor altijd,,
maar ik geef het de tijd,
want tijd doet wonderen
Kyra.