Hier sta ik dan, voor de spiegel
de spiegel der gedachten
Ik stel mezelf wat vragen
maar op die antwoorden kan ik lang wachten
Ze zijn te erg om over te denken
ik wil niet antwoorden ook al zou ik het weten
wil er geen aandacht aan schenken
wil het lieft dat alles vergeten
maar word elke keer weer geconfronteerd
elke dag opnieuw voor die spiegel der gedachten
Staan huilen en op antwoorden wachten
wil niet denken aan het goed antwoord op die ene vraag
Want ik wil het niet verpesten nooit en ook niet vandaag
Ik wil er gewoon nog even mee wachten....