Ik heb is gehoord dat als je ouders dood zijn,
dat je een laatste les zou krijgen...
het verwerken van je geliefde
om naar een huilend schouders te neigen
Die laatste les die ik ooit zal krijgen
die laatste les die ik zal moeten leren
die laatste les waar ik zo bang voor ben
die woorden zullen ooit weer terugkeren
Mijn ouders leven nu gelukkig nog
laat me nog niet alleen
blijf nog even in m,n buurt wil je?
hou me in jullie armen zoals geen ander ouder zou doen
Want voor nu,
ben ik bang voor de dood.
het kwijtraken, het verdriet, de drama.
maar moedernatuur zal bepalen wanneer het gebeurt
ik heb alleen 1 wens voor mijn ouders en mij:
laat ze leven tot ze hun kleinkinderen zullen zien.
en dan alleen zal ik op mijn buurt wachten.