Stop me in mijn kamer
doe de deur maar op slot
en gooi de sleutel weg
Ik zal niet meer bellen
niet meer smssen
en geen contact meer zoeken
Heb plezier in het leven
geniet van wat je doet
en laat mij maar zitten
Denk maar niet aan mij
ik val je niet meer lastig
en blijf uit je buurt
Zoek me maar niet meer
laat me maar alleen
en vergeet me maar
Ga nou maar
het is goed geweest
en het was een leuke tijd
Nu sluit ik mezelf af
trek me terug op mijn kamer
en zal niemand meer tot last zijn
*Voor niemand speciaal, voor iedereen waar ik ooit zoveel om heb gegeven en nog steeds doe*