jij gaat weer door een moeilijke tijd
maar je moet weten wat er ook gebeurt
mij raak je nooit meer kwijt
kon ik maar iets zeggen of doen wat jou weer opbeurt
Ik weet jij moet door deze periode heen
je moet alles voor jezelf op een rijtje zetten
daarom ben je nu op jezelf... en alleen
je moet alleen even op jezelf letten
Ik vind het moeilijk omdat ik zou willen
dat ik er op wat voor manier dan ook kon zijn
op welke manier dan ook jou verdriet kon stillen
ik weet alleen niet hoe en dat doet me pijn
Ik leef echt heel erg met jou mee
maar weet dat jij dit alleen moet doen
ik weet dat jij nu alleen maar zegt nee
maar van mij krijg je toch een hele dikke en lieve zoen