papa
Ik hou echt heel erg veel van jou
en ben blij dat ik jou nog mag hebben in mijn leven
Toch heb ik veel berouw
van het verdriet wat ik jou heb gegeven
Ik mis je, ik hou en geef heel veel om jou
dit heb ik al die tijd gedaan
Ook hou ik van ria, "mijn" moeder en jouw vrouw
ik wou alleen dat ik meer in het en jullie leven zou staan
Ik heb dit vaker gezegd maar weet dat ik dit niet kan
het doet me echt heel erg pijn
Ik heb er zo verschrikkelijk de balen van
dat ik er niet ben zoals ik zou willen zijn
Jij was altijd mijn afgod
jij was alles voor mij
zoals het nu is, is mischien het noodlot
maar ik ben er niet gelukkig mee... en zeker niet blij
ik heb je zo erg gemist
ook al laat ik het niet merken, het doet me erg veel pijn
als je toch eens wist
dat ik zou willen... dat dit anders zou zijn
We wonen al een hele tijd ver van elkaar vandaan
ik wil zo graag dat jij in mijn buurt bent
Ondanks dat ik me schuldig voel omdat ik heel veel heb gedaan
moet je weten... jij blijft voor altijd "mijn" vent
Papa ik hou echt heel erg veel van jou