liefste schat vrouw van mijn dromen
laat je hart van mijn liefde overstromen
je gevoelde ruimte in gaan
en al je dromen uit liefde bestaan
ik hou zo van jou mijn hemelse vrouw
godin van mijn gedachten en hemelse nachten
ik zal op je wachten met liefde en gevoel
aleen jij weeet wat ik bedoel en hoe ik me voel
ik heb het je ook al heel vaak gezegt
mijn liefde voor jou is enkel oprecht