sneeuwvlokjes
zo zacht,
zo kwetsbaar
smelten door de gloed gele zon
je voelt de pijn
diep vanbinnen
iets wat ooit zo kwetsbaar was
is er nu niet meer..
een sneeuwvlokje
dwarrelend uit de lucht
heeft nu geen toekomst meer
het veranderde in water
het water viel op de grond
en verder..
niets