Ik blijf eraan denken
Het blijft in me hoofd
Ik blijf van je houden
Zoals beloofd
Ik mis je lach
Ik mis de dagen
Voor altijd in me hoofd
je blijft klagen
je blijft tegen me praten
ik wil je terug
ik mis onze dagen
een kus op de brug
de middagen op jou bed
dat ik in je ogen keek
alleen liefde voor jou
zo’n blik die eeuwig leek
ik mis alles aan je
maar toch heb ik ook haat
ik weet dat het fout is
dat je nu alleen gaat
maar ik zal van je houden
tot mijn dood er is
want dat heb ik beloofd
ik weet dat ik je mis
ik hou me mond tegenover iedereen
maar ik mis je elke dag
elke dag wil ik bij je zijn
wil ik alleen maar zien, jou lach.
Lisaa.