De gulden middenweg gevonden om je te kunnen schrijven,
over hoe ik droom over onze samenkronkelende lijven.
Hoe ik geniet van gedachten aan de erotiek,
samen met jou, bewegingen zo artistiek.
Het zeggen met woorden kan niet meer,
via sms misschien ooit wel weer,
maar gelukkig is er nog het internet,
blijft er nog steeds een beetje pret.
Veel woorden worden weer versleten,
letters worden hier niet gemeten,
gewoon omdat ik nog eens zeggen wou,
hoeveel ik echt wel van je hou.
Wat we voelen is niet toegelaten
de buurt zou veel te graag gaan praten
toch gaf je wat mijn hart beliefde
in onze diepe schaduwliefde
Hier ben ik heel even vrouw
jij een brave man, zo trouw
Alleen jij weet wie ik werkelijk ben;
jouw onweerstaanbare gentleman