Ik ben te bang
te bang om je te verliezen,
je mag me niet alleen laten,
op deze grote wereldbol.
Ik ben te bang,
te bang om je te verliezen,
je mag me niet verlaten,
want je bent nog zo jong.
Maar ergens in m'n hart
vertelt me iemand dat
hij heel veel van je houdt
en die persoon verlaat niemand.