Ik sla woordenboeken open, ik breek mijn hoofd erover
maar het heeft geen nut
ik hou het dan maar bij magie, vonken, vuur, getover
die typische clichés waarbij ik de wereld van romantiek invlucht
Ik vind echt nergens woorden om mijn gevoelens te weergeven
net alsof mijn stem zijn klank verloren is
dit unieke gevoel heeft alle geesten in mijn hoofd verdreven
het is mijn licht en warmte in die kille duisternis
Al duizend maal heb ik je verteld hoeveel ik van je hou
maar ik wil het blijven herhalen
vergeet het nooit, ik ben helemaal van jou
dus laat me mijn liefde gewoon maar in knuffels en kusjes vertalen...