Ik heb pijn, ik heb verdriet,
maar niemand die dit weet of ziet,
Wij hoorde bij elkaar, we waren number one,
but my love for you is gone,
Verdwenen uit mijn leven, weggevlogen,
jij hebt ook nooit tegen mij gelogen,
Maar hoe is dit toch gebeurd, hoe is dit zo ver gekomen,
elke keer wanneer ik het me afvraag voel ik mijn tranen langzaam stromen,
Ik hou nog steeds van jou, maar ik wil het niet meer,
je aanwezigheid deed mij gewoon zeer,
Je claimde mij heel erg ook al zag je dit zelf niet,
ik heb het je vaak genoeg gezegt maar het intereseerde jou geen enkele biet.
IK WIL DIT NIET MEER, IK WIL HET NIET!!!