Vijfentwintig jaar getrouwd
Vijfentwintig april wat een dag
dat jullie je Vijfentwintig jaar geleden
het ja woord gaven met een glimlach
Dit gaan we eens flink vieren
gewoon onder ons, ons gezin
we gaan jullie eens goed plezieren
Vijfentwintig april een week er tussen uit
zodat als ik terug kom ik
weer een gelukkig liedje mee fluit
Donderdag nacht alles versieren
zo mooi als het maar kan
op alle denkbare manieren
En dan nog de cholate plaat
vijftig bij dertig centimeter
waar ik van weet dat het jullie raakt
Twee harten, twee duiven, twee ringen en gefeliciteerd
en nog eens onze namen in witte chocolade erop
een goed idee wat ik van mijn broer heb geleerd
Speciaal voor jullie zijn ze dat aan het maken
morgen kunnen we het ophalen
zeker weten dat het jullie gaat smaken
Dit cadeau geven we jullie vrijdag morgen
stel je voor dat het onderweg breekt
dan hadden we nog eens grote zorgen
En als we daar eindelijk aankomen
is het huisje versiert met taart erbij
zo mooi waar je niet van durft te dromen
Die avond gaan we ook nog eens uiteten
dat hebben ze dan wel zelf geregeld
maar het word een avond om nooit te vergeten
` S avonds bij het eten krijgen jullie nog wat
een foto album zo vol als het maar kan
met allerlei mooie foto`s geplakt
En ik weet zeker dat die hele week geweldig word
zodat als we terug komen we kunnen
zeggen, die week was eigenlijk te kort
Veel verassingen dus die jullie niet weten
Dat hoeft ook niet zo blijft het leuk
maar het word een week om nooit meer te vergeten!