hiawatha is weer helemaal terug
dat is misschien wel heel vlug
het is namelijk een deel van mij
zonder hiawatha voel ik me niet blij
dus met hiawatha weer aan de pen
hoop ik dat ik vrolijker ben
hiawatha denkt aan leuke dingen van jou
en dat is wat ik wil nou
geen nare dingen meer denken
gewoon gezelligheid schenken
lekker genieten van het leven
hiawatha gaat weer zweven