Je ging nooit weg zonder een knuffel,
je liet mij nooit gaan zonder een zoen.
Nu je het noodlot hebt ontmoet,
kun je dat nooit meer doen.
Je kreeg geen tijd meer om te praten,
wat doet het mij ontzettend pijn.
Het is bijna niet te geloven,
dat je er nooit meer zult zijn.