Dromend kijk ik naar de sterren. Elke ster is uniek zoals wij dat ook zijn. Eén ster, zovéél jaren geleden al uitgestorven en toch zien we haar nog. Ik vraag me af hoe het zou zijn als ik er niet meer ben? Het leven hier op aarde zou gewoon doorgaan en iedereen gaat zijn eigen gangetje. Van bovenuit bekeken zijn we één grote mierenhoop. Ieder van ons draagt een rugzak(ballast) met daarin een persoonlijke taak. Mijn lichaam is moe van het sleuren en uitgeput van de ballast op mijn rug. Scotty.....Beam me Up!!!