Tranen van verdriet,
Tranen van geluk.
Huilen om een gevoel,
Huilen om een pijntje.
Verdriet naar liefde,
Verdriet naar ruzie.
Dromen over al het goede,
Dromen over al de tranen.
Herinnering met gedachtens,
Herinnering met Haternij.
Terug blikken en fouten onder zien,
Terug blikken en Stommen dingen ontdekken.
Blijdschap naast alles wat er is,
Blijdschap naast alles wat er kan zijn.
Positief gaan denken,
Positief gaan doen.
Goed gevoel en leven,
Goed doen en zijn.
Enkel een beetje druppels,
Enkel een beetje Avond Herinnering,
is voldoende om gelukkig te zijn..