Bij elke traan,
denk dan aan mij.
Want wat er ook is,
ik zal er zijn.
Je kunt me vertrouwen,
dat weet je wel.
En je rustig opnieuw opbouwen,
ik help je wel.
Bij mij kun je je rust weer vinden,
we hoeven ons niet aan regels te binden.
Voor mij is niets te raar.
Al is het vreemd, wat jij zegt is waar.
Ik geloof jou en zal er altijd voor je zijn.
Ik begrijp jou, jij begrijpt mij.
Zo vormen wij een samen zijn.
Dat houd ons sterk en bij elkaar.