Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Ik sta weer stil bij die dag
Ik sta weer stil bij die dag
dat ik uit school thuiskwam.
Mijn moeder zei "Bram is dood"
en barstte toen in huilen uit.
Ik kon mijn oren niet geloven;
jij hebt zelfmoord gepleegd.
De trein van de machinist
heeft jou van jouw leven weggeveegd.
Nu sta ik dus weer stil bij die dag
en kan het nog steeds niet begrijpen.
Ik zie nog steeds jouw lach
van toen we samen speelden.
Als ik nu weer aan jou denk
- ik ben nu ouder dan jij toen
en ondanks dat je nooit ouder werd dan dertien -
kan ik je alleen maar ouder voor me zien.
Door wat jij deed
heb je me veel vragen gegeven
en ik kan ze je niet stellen
want jij bleef niet in leven.
Je enige afscheid
deed je in een brief.
De machinist waarschuwde je nog
maar jij had je leven niet lief...
Reacties op dit gedicht
Allysson vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Heidi91
:
Zondag, mei 18, 2008 21:15
heftig zeg,
ik hoop dat je het ooit nog een plekje kan geven
groetjes,
Heidi
Ylaide
:
Vrijdag, april 25, 2008 22:01
Heftig.. Heel veel sterkte
Liefs
Br0kEn
:
Vrijdag, april 25, 2008 18:03
ik word er stil van...
sterkte!
Over dit gedicht
Auteur:
Allysson
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
24 april 2008
Thema's:
[Zelfmoord]
[Verwerking]
[Verdriet]