Je noemt jezelf een vriend
Maar daar ik merk ik anders niets van
Je zegt dat je altijd achter me staat
Tenzij het ook echt nodig is dan
Je vind jezelf een 'best friend'
En probeert de relatie tussen mij en mijn vriend te slopen
Maar steeds blijf je het ontkennen
En zit je achteraf toch te hopen
Je wilt me met alles helpen
Maar probeer mij achteraf voor jezelf te winnen
Zodat ik alleen nog maar oog voor jou heb
En mij kunt beminnen
Maar geloof me ik ben heus niet gek
Ik ben echt je maat niet
Al beweer je dat wij niet te breken zijn
Ik weet niet of je dit nou allemaal inziet
Mijn vriend en ik zijn niet uit elkaar te krijgen
Maar dat kreeg je gauw al door
Want waar jij nou mee bezig bent
Is echt gewoon kinderachtig hoor
Dus laat ons met rust en val ons niet lastig ermee
Geloof me ik heb het echt met jou gehad
Ik blijf niet langer meer bevriend met je
Ik ben je zat