Ik ben sterk genoeg,
om zonder jou te leven.
Mijn liefde voor jou heeft het opgegeven.
Waarom doe je mensen pijn?
Waarom moet jij altijd zo vervelend zijn.
Ik zet al me gedachtes aan de kant,
ik zie wel waar het strand.
Om dit nooit meer te zien of te lezen,
om nooit weer zo verdrietig te wezen.
Voor eeuwig verban ik je uit me leven,
om het ook nog iets goeds te geven.