Ik hoorde het van iedereen
dat hij slecht voor me zou zijn
Maar ik was niet graag alleen
en bij hem voelde ik me fijn
Ook hun twee hebben het gezegd
dat ik mijn ogen moest open houden
Ze hebben het keer op keer uitgelegd
dat ze hem niet vertrouwden
Maar ze hadden mijn keuze geaccepteerd
en bleven op mij wachten daar
Toen ik eindelijk mijn les had geleerd
stonden ze voor me klaar
Maar jullie lieten me vallen
omdat ik het niet wilde inzien
Ik moest het zo nodig verknallen
maar is dit dan echt wat ik nu verdien
Waarom moesten jullie onze vriendschap staken
omdat ik de fout maakte van mijn leven
Had me gewoon die fout laten maken
uiteindelijk had ik jullie gelijk gegeven
*Toen ik met me ex kreeg zei iedereen dat ik een fout maakte, ik wilde het niet zien, twee vrienden lieten me vallen, twee andere zeiden het ook, maar lieten me de fout maken om later voor me klaar te staan. Wat zijn dan vrienden?*