Elke zondag
Ben je aanwezig
Weet je vele doelpunten te scoren
En ben je goed bezig
Jij bent degene die de sterren van de hemel speel
Jouw prestaties vind ik supergoed
Waarmee je je teamgenoten al je leed mee deel
Geen idee je dat keer op keer doet
Ik bewonder jou
Je bent een ster
Geen een voor mij die dat beter kunnen zou
Voor mij ben je een superster