*Alleen*
Als ik me weer alleen voel
denk ik aan mijn twin.
Mijn tweelingzus hier ver vandaan
zo ver dat ik er nooit naartoe kan gaan.
Mijn twin kent me door en door
en vindt het niet erg als ik haar stoor.
We zien er precies hetzelfde uit
en maken hetzelfde stemgeluid.
Smaken verschillen, maar d'onze niet
dûh we zijn twins dat je dat niet ziet!
We helpen elkaar bij alles wat we doen
want we zijn er écht voor elkaar.
Helaas is mijn twin niet hier,
maar ben ik alleen.
Met haar had ik altijd veel plezier,
maar in mijn eentje ben ik alleen.
Als ik me weer alleen voel
denk ik aan mijn twin.
Mijn tweelingzus hier ver vandaan,
zij ziet me tenminste wél staan!