3 DAGEN LONDEN
Ik mis je in 't holste van de nachten
Zal je mij vrijdag verwachten
zo ver weg,met tussen ons de zee
Somige seconde lijken wel op heimwee
Ik mis je stem,ik mis je helemaal
En thuis vertel ik je heel 't verhaal
Jou stem die zegt dat ik koppig ben
En dat ik niet altijd de beste weg ken
Ik ken alleen de weg naar jou
Ik wil je bij me,omdat ik zoveel van je hou
Ikzal er altijd voor je zijn
Mijn gevoel voor jou is geen schijn
Ik hou van je,is wat ik je telkens zeg
Zoveel dat Tessa haar vinger op d'r mond leg
Ze maakt dan braak geluiden en zegt tfoe
Ik ga maar slapen,ik ben moe
Moe om elke seconde aan jou te denken,je maakt mn hoofd vol
Jij maakt mn hartje op hol
Ik weet dat je me telkens op je mobiel ziet
Maar vergeet me ook in je hartje niet.
dit gedicht heb ik geschreven 22-04-08 voor Wesley
omdat ik hem al mis na 1 dag.
omdat ik gwn heeeeeeeeel veeeeeel van hem hou
he is the only one 4 me!!!