~Iemand te zijn~
uiteindelijk heb ik van dit gedicht een lied gemaakt...
Ik zie je staan
fluister je naam
wacht op je glimlach
eerder zal ik niet gaan.
Blijf naar je kijken
totdat je lacht.
Ga nou niet weg,
voor niks gewacht!
Je geeft me het gevoel iemand te zijn
een lach, een groet,
je geeft het aan mij.
Je geeft me het gevoel iemand te zijn,
bij jou in de buurt
voel ik me dol-fijn!
Ik wil met je praten
over interesses
ik wil bij je zijn
en je niet verlaten.
Ik wil je zeggen:
"Je hart is van goud!"
Ik wil je laten weten,
dat ik van je houd!
Je geeft me het gevoel iemand te zijn
een lach, een groet,
je geeft het aan mij.
Je geeft me het gevoel iemand te zijn,
bij jou in de buurt
voel ik me dol-fijn!
Misschien is je lach
niet bedoelt voor mij.
misschien be je gewoon
elke keer blij.
Maar toch blijf ik geloven
in die dingen
en toch blijf ik
de sterren van de hemel zingen...
Je geeft me het gevoel iemand te zijn
een lach, een groet,
je geeft het aan mij.
Je geeft me het gevoel iemand te zijn,
bij jou in de buurt
voel ik me dol-fijn!