in het begin dat ik je leerde kennen,
nam je me de woorden in vertrouwen,
maar ik moest er toch een tijdje aan wennen,
dat ik een goeie vriend had,
En waarmee ik een vriendschapsband kon opbouwen.
telkens als ik in een dipje zat,
wist ik dat ik op je kon rekenen.
hoop doet leven,
vriendschap is het mooiste wat je kan geven!
bedankt m'n maatje