Ik kan niet slapen
in ons bed
Ons bed is groot,
leeg en koud
Ik lig te draaien
in ons bed
Ons bed blijft groot,
leeg en koud
Ik begin te huilen
in ons bed
Voor mij te groot,
leeg en koud
Na elke zware dag
is er weer een nacht,
een lange nacht
zonder jou