De handdruk
heeft 't druk
met handjes schudden
geen tijd om even te dutten
De glimlach,
zegt overal met een lach
'dag'
moet zorgen dat iedereen 'm mag
De knipoog
werpt op alles een oog
en zoals 't beoogt
poogt hij iedereen op te vrijen,hoog
Ach, wat een tijd
't is een feit
dat als je niet vermijdt
al 't nijd,
je noch meer lijdt
tot je grote spijt
zestien januarie 2002