Voor ik het wist.....
Het was eigenlijk over voor ik het wist,
had ik mij dan zo in jou vergist?
Heb ik weer te snel iemand vertrouwt?
had ik nog niet genoeg geleerd,en ging ik weer in de fout?
Eigenlijk weet ik het antwoord wel,want jij was degene die op me af was gekomen,
jij was degene die me z'n liefde wou tonen.
Jij hebt me gekust keer op keer,
Jij vroeg;"Zien we elkaar morgen weer?"
Je deed de dag erop alsof je me echt zag zitten en zoende me die dag vaak,
en daardoor dacht ik;"He he,het is eindelijk een keer raak.
Want ik heb alle initiatieven aan jou over gelaten,
jij was degene die me tegen zich aan trok toen we op de bank zaten.
Daardoor kwam het zo onverwacht dat juist jij zei dat je je nog niet weer wou binden,
terwijl jij toch echt degene was die me door je zoenen steeds beminde.
Als ik je op het werk zie en je kijkt naar me heb ik nog steeds het idee dat je wel wat voor me voelt,
en dat je met allerlei dubbele gevoelens stoeit.
Je zoekt nog steeds veel oogcontact en lacht veel,
ik hoop dat je zelf weer naar me komt en zegt dat je me mist,want ik mis jou ook,jij maakt me heel.
Het was eigenlijk over voordat het was begonnen,
terwijl ik dacht dat ik een lot uit de loterij had gewonnen.
Ik mis je.......