Weer een maand voorbij
en er is nog niets veranderd
De pijn is nog steeds dezelfde
Het verdriet is nog even groot
De leegte heeft zich nog altijd niet gevuld
De nachtmerries zijn nog altijd geen dromen
We zijn alweer een maand verder
en er is nog niets veranderd
Ik krijg rillingen bij het nummer 15
Ik kan niet stoppen met denken aan jou
Ik hoop iedere keer dat je daar weer zal staan
Ik hoop iedere keer dat je weer naar me lacht
We zijn alweer een maand verder
En er is nog niets veranderd
Ik heb het nog altijd moeilijk
Met alles wat met jou te maken heeft
Je naam, je foto, de herinneringen aan jou…
Alles
We zijn alweer een maand verder
en er is nog niets veranderd
Het gemis is nog altijd even groot
en de plaats die jij had in mijn hart
is nog altijd even leeg