Roy,dit gedicht is eigenlijk voor jou,
omdat ik zoveel van je hou.
Die ene nacht met jou, wie had dat nu gedacht,
die nacht kwam geheel onverwacht.
Maar jij,... jij twijfelt,
die twijfel maakt me bang, duurt dat nog lang?
Ik wil dat je weet dat ik ontzettend veel om je geef,
en dat ik zonder jou, niet lang meer leef.
Want zonder jou, ga ik langzaam kapot,
steeds een beetje meer, wanneer ben ik nou eindelijk rot?
Want zo heeft voor mij het leven geen zin,
ik denk dat ik daar boven maar opnieuw begin.
Zonder twijfel en zonder jou,
maar weet dat ik ontzettend veel van je hou.
IK ZAL JE MISSEN.
xxx-jes en een laatste groet van mij.