Voor mijn liefje !
Hoi liefje hoe is het met je vandaag ?
Zie je me nog steeds even graag ?
Vandaag heb ik weer zo'n dag,
denkend aan dat ik in je armen lag.
Wat was dat toch een heerlijk moment,
dat geen tijd en grenzen kent.
Lekker even zo bij elkaar,
he kon dat nu vaker maar.
Maar we weten dat is onmogelijk schat,
maar missen doe ik je heel erg weet je dat?
Liefje ik hoef je niks uit te leggen,
maar wil nog wel even tegen je zeggen
IK HOU VAN JOU voor heel mijn leven,
en hoop je nog veel liefde te kunnen geven.
Dus van mij een hele dikke zoen,
die ik weer snel in het echt wil doen !