het leven zit vol humor al bekijk je het goed,
zoals gewoonlijk op een verjaardig komt onze oma vol moed.
maar in plaats van er is er een jarig,
verteld ze weer wat narig.
ruzie in de famillie om wat er vroeger is gebeuren,
al twee jaar heeft ze dit probleem.
oma mag hierdoor haar pasgeboren kleindochter niet keuren,
al twee jaar mag ze er niet heen.
om 10 uur s'ochtends kom ik eindelijk beneden,
en werd meteen aangekeken.
ik dacht meteen is het weer begonnen,
ER IS ER ÉÉN JARIG OMA MAAK EEN LACH VAN DUIZEND ZONNEN!