straks wort bertje nat,
want ik heb weer gekrast,
nat van het stroment bloed,
dat voelde toen nog goed,
maar als je het dan ziet,
verschit A.U.B niet,
nu de klas kijkt van heb je weeral gekrast,
dan roep ik jaaa ik heb weer gekrast!
waarom houden ze niet op,
ookal roep ik stop,
ik wil niet meer leven,
zie mij hier nu beven,
laat maar,
ik kan het toch niet meer aan.