voor M, omdat jij de hele wereld voor mij betekent
Jij, jij bent mijn engel
vanaf de dag dat ik jou ontmoette
is alles verandert
alles wat ik nooit kon zeggen
hoorde jij, voelde jij aan
en jij was het
die in mijn geloofde
jij gaf me vleugels en liet me inzien
hoe mooi het leven is
en als ik alleen maar aan je denk,
weet ik weer waarom ik leef.
weet ik weer, waar ik van hou
jij gaf me kracht en ik weet
dat je dat altijd zal blijven doen
het enige wat mij resteert
is elke avond bidden
en hopen,
dat God mijn geboden hoort
lieve, lieve engel
ik hou van jou