Het is lelijk
Ik ben lelijk
Net zoals dat walgelijke lichaam van mij
Het moet dood
Ik moet dood
Mijn ziel wil weg hier, is niet vrij
Het moet kotsen
Ik moet kotsen
Van al die calorieën in mijn maag
Het is levend
Ik ben levend
'Maar waarom' is dan mijn vraag
Want eigenlijk, als ik eerlijk ben
Kan ik hier niet in leven
Wil ik hier niet mee leven
Terwijl ik zo veel mooier ken
Niet zoals ik;
Mooi slank
Stralend als de zon
Niet dik
En terwijl ik naar hen kijk
Waarbij ik steeds dikker lijk
Besef ik het elke keer weer
Ik doe mijzelf zo veel zeer
Door te kijken naar al dat vet
Terwijl ik lig te lammen op mijn bed
Besef ik; dit is toch niet goed
Wat doe ik hier als ik sporten moet
Want die verschrikkelijk dikke benen
Ze moeten eraf, dat spul moet weg
Elke keer als ik weer geen zin heb
Is dat wat ik tegen mezelf zeg
Het is nu zelfs zo erg
Dat ik ze het aller liefst verberg
Want zelfs die twee sneeën en dat bloed
Maken de lelijkheid van m’n been niet goed
Nee, dit kan ik niet meer aan
Ik wil niet in dit lichaam verder gaan
Dus, wil je zeker zijn dat ik in leven blijf
Help me, verlos me van dit vreselijk lijf