een weg vinden,
in het leven
het lijkt zo makkelijk.
maar soms valt het zwaar tegen.
dingen accepteren is soms moeilijk.
verdriet blijf je voelen.
ookal probeer je er zo ver van weg te lopen,
herrineringen blijven je achtervolgen.
als een schaduw draag je het mee...
waarom vraag ik me vaak af,
ookal zou ik een antwoordt krijgen,
het zou mijn gevoel niet veranderen.
mijn herrineringen zullen blijven.
de negatieve dingen overheersen.
op dit moment gewoon heel even.
soms in een keer voel ik de pijn van binnen,
die mensen hebben veroorzaakt.
er is een hoop kapot gemaakt...
waarom?
vroeger was alles anders,
maar in de jaren is er veel veranderd...
soms verlang ik terug naar de tijd van vroeger,
toen alles nog "normaal"was...
maar helaas je kan de tijd niet terug draaien,
en ook niet stil zetten jammer genoeg.
al zou me dat soms wel heel erg goed doen!
genieten zo lang mogelijk van dat ene mooie moment...
maar helaas de klok tikt verder,
elke seconde telt.
wat nu een toekomst lijkt,
kan zo verleden tijd zijn...