ik kijk alleen maar naar jou
achter elkaar
twee betraande ogen
zakken weg in dit licht
ik kijk alleen maar naar jou
hand door je haar
je glimlach gelogen
en dat is geen gezicht
kaken geklemd
hand onder de kin
blik afgewend
ik kom er niet in
dan staat ze op
snuit haar neus
recht haar rug
ze wil dat 't stopt
haar keus
ik roep haar niet terug
Geen zin meer in je lichaam
geen zin om mee te spelen
geen zin meer om te zien wat je bedoelt
nee, niet meer met je opstaan
ik wil niets meer met je delen
ik wil nooit meer hoeven voelen wat jij voelt
Ik ken je veel te goed
dus stop 't me uit te leggen
ik trek 'n lijn
blijf aan je eigen kant
Ik ken je veel te goed
dus doe maar nix meer zeggen
hou 't klein
laat 't los
hou 't in
de hand